VI HJÄLPER DIG ÅTGÄRDA PROBLEMATIK!

Skadehantering & Försäkringsärenden

När olyckan är framme och ditt hem eller företag drabbas av brand- eller vattenskador, kan du lita på Aspens Rörtjänst AB för snabb och pålitlig hjälp. Vi har en gedigen erfarenhet av att hantera skador som underentreprenörer för stora byggföretag som Peab, Tommy Byggare och Karaten Bygg. Vår expertis inom skadehantering säkerställer att varje skada åtgärdas med högsta kvalitet, och att du får den support du behöver genom hela processen.

Vår metodik bygger på noggrannhet och erfarenhet. Vi är medvetna om de vanliga felen som ofta leder till vattenskador och arbetar därför proaktivt för att förhindra framtida problem. Vårt team är välutbildat i att identifiera kritiska områden som behöver särskild uppmärksamhet för att minimera risken för ytterligare skador.

Vi arbetar nära våra kunder för att säkerställa att du är delaktig i hela skadehanteringsprocessen. Genom att hålla dig informerad och involverad, strävar vi efter att du ska känna dig trygg och nöjd med hur skadan hanteras. Vi följer alltid branschregler och bästa praxis för att leverera lösningar som är både effektiva och hållbara.

Utöver att reparera skador erbjuder vi också stöd i försäkringsärenden. Vår erfarenhet gör det möjligt för oss att effektivt samarbeta med försäkringsbolag och underlätta processen för dig. Vi hjälper till att dokumentera skadorna, kommunicera med din försäkringsgivare och säkerställa att du får rätt kompensation och hjälp för att återställa ditt hem eller företag till dess tidigare skick.

Låt oss ta hand om ditt skadeärende med den omsorg och professionalism som det förtjänar. Med Aspens Rörtjänst AB får du en pålitlig partner som ser till att varje steg i skadehanteringen utförs med expertis och engagemang.

Kontakta oss idag för att få hjälp med ditt skadeärende eller för att boka en kostnadsfri konsultation.

Varför är vi på Aspens Rörtjänst rätt företag för dina VVS-system?

01

Kvalité

Alla våra tjänster utförs med hög kvalité – Oberoende av typ av tjänst så säkerställer vi att allting utförs enligt praxis! 

02

Pålitlighet

Vi är ett pålitligt byggföretag, med vår hjälp är du alltid i trygga händer – På Aspens Rörtjänst kan du lita på.

03

Tillgänglighet

Vi är tillgängliga för dig när du behöver oss – Även om vi avslutat ett projekt så finns vi tillgängliga för frågor. Kontakta oss!